REMO:

“Mijn tweede keer en weer helemaal geweldig! Het is ongelofelijk hoe snel je word meegezogen in de surf lifestyle, hoe snel totaal verschillende mensen tot een hechte groep groeien en hoeveel meer dan een vakantie het eigenlijk is. De crew bestaat uit mensen die passie hebben voor de ervaring die ze neerzetten en dat merk je aan alles; De lessen, de sfeer, het eten, de vrijheid! Dit wil je niet missen, 100% awesome!”

De ultieme surftrip naar Portugal

 

Dit is inclusief:

 •  Ophalen/wegbrengen van/naar het vliegveld in Faro (kijk onder het kopje ‘Locatie‘ voor de ophaal en wegbreng tijden van en naar het vliegveld)
 •  Overnachting in een ruime villa met zwembad (max. 10 personen en max. 3 personen per kamer)
 •  Heerlijk gezond (hoofdzakelijk vegetarisch) eten en drinken bereidt door onze eigen kok
 •  5 dagen 2 uur surfles/coaching met persoonlijke aandacht (beginners & (semi-) gevorderden + daarnaast nog zoveel mogelijk surfen!
 •  Foto- en videoanalyse
 •  Surftrips naar verschillende stranden
 •  Gebruik van surfboards, wetsuits, skate- en indoboards etc.
 •  Transfer op locatie
 •  De omgeving verkennen
 •  USB-stick met foto’s van de hele week
 •  Onbeperkt gezelligheid en relaxte vibes!

En exclusief:

 •  Vliegticket
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Avondje uit eten

 

De kosten voor een week surfen in Portugal zijn €850,-.

Kosten voor een Surf & Yoga week zijn €900,-, waarbij ook de yogalessen + gebruik van yoga materiaal inbegrepen zitten.

Kosten voor een week Surf & Inner Strength zijn €1050,- (max. 8 personen), en hierbij zitten ook de coaching sessies van Niels Mooij inbegrepen.

2018

De te boeken weken zijn

 

30 Sept – 7 Okt     (VOL)

 

7 Okt – 14 Okt         (Surf & Yoga)             (VOL)

 

14 Okt – 21 Okt         (Surf & Yoga)              (VOL)

 

28 Okt – 4 Nov       (Surf & Inner Strength)           (VOL)

 

4 Nov – 11 Nov

 

11 Nov – 18 Nov     (VOL)

 

18 Nov – 25 Nov      (nog 1 plek vrij)

Jaaaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Portugal!

Boek hier de trip van je leven!

 

NIENKE:

“HEERLIJK! Top instructeurs & Materiaal, en SUPER Verzorging: Alle Maaltijden, wat een 6 Sterren verzorging, geweldig. En dan ook nog gezellig, wat wil een mens nog meer?! O ja: Leren surfen, en zelfs dat lukte in een week al aardig: DANKDANKDANK!”

 

 

Sinds 5 jaar alweer rijden we na het Nederlandse zomerseizoen richting het zuiden en eindigen we in de Algarve. Hier verblijven we in een prachtige villa! Het is de ideale locatie voor een heerlijke surfvakantie in Portugal. In de omgeving van de villa zijn vele prachtige baaien waar altijd wel ergens een golfje rolt. Elke dag gaan we op zoek naar de mooiste golven waar we je helpen je surfskills te verbeteren.

 

De Algarve staat bekend als het meest zonnige gebied in Europa (300 dagen zon per jaar!). En we hebben ervaren dat het zelfs in december nog een graadje of 20 kan zijn, dus dat staat garant voor optimaal genieten van het lekkere weer!
Elke dag wordt er weer (h)eerlijk eten bereidt door onze eigen kok. Er is dit jaar ook weer de mogelijkheid om mee te gaan met een yoga en surfvakantie in Portugal. De Surf & Inner Strength week zal ook plaatsvinden in Portugal.

Een dag kan er als volgt uitzien: uitgebreid ontbijten en een lunchpakketje mee, rondrijden op zoek naar een goede surfspot, na het eten nog even natafelen, wijntjes drinken, surffilmpje kijken, de lokale markt bezoeken of het dorp in, er wordt van alles georganiseerd.

 

We houden de groep graag klein en dat zorgt ervoor dat er altijd een relaxte sfeer hangt. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! Je hoeft niet te kunnen surfen als je mee wilt op surf trip, wij geven les aan beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. De surfvakantie in Portugal is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Wij nemen zoals altijd weer een super crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt deze week. De Surfana surfvakantie in Portugal is sowieso onvergetelijk!

 

Wanneer ga jij mee? Kijk verder op de website voor meer info!

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Yoga

Surf & Yoga

Speciale surf en yoga weken

Surf & Inner Strength

Surf & Inner Strength

Terug naar je innerlijke kracht samen met consciousness coach Niels Mooij

MIRANDA:

“Wauw, wat een heerlijke surf trip heb ik gehad in Lagos. De crew weet zo’n bijzondere sfeer neer te zetten. De hele week was van begin tot eind alleen maar genieten. Alles is super goed geregeld, van het ophalen van het vliegveld, de fijne villa op een super mooie plek, heerlijk eten & drinken, elke dag naar de mooiste surf spots gereden worden en daar surflessen krijgen waar je echt jezelf kunt verbeteren door de persoonlijke tips die je van de surf instructeurs krijgt (als je nog nooit gesurft hebt is dit trouwens ook helemaal geen probleem. Voor elk niveau is er goede begeleiding), tot de gezellige avonden met spelletjes, kampvuurtjes, een pizza party en bovenal de unieke sfeer. Surfana weet je te laten ervaren hoe het is om ” The Good Life” te leven (dit is verslavend). Een surftrip bij Surfana is echt een cadeautje aan jezelf en bij twijfel kan ik alleen maar zeggen doen. Je zult er geen spijt van krijgen. Voor mij is de Surfana Surftrip letterlijk een life changing experience geworden!”