Waar is het?

Aan de zuidwest kust (in de Algarve) in het mooie authentieke dorpje Lagos.
 Ongeveer een uur en een kwartier rijden vanaf Faro.

 

Hoe kom ik er?

Aangezien bijna iedereen met het vliegtuig komt, is het het beste om de Transavia vlucht vanaf Amsterdam naar Faro te nemen.

De vluchten zijn in deze periode het makkelijkst te boeken via Transavia. Zo betaal je voor een retour met Transavia vanaf Amsterdam tussen de €80,- en €250,-.

 

Vluchten die we je aanraden:

  • In de weken van 30 september t/m 7 oktober, 7 t/m 14 oktober, 14 t/m 21 oktober en van 28 oktober t/m 4 november, halen we je op het vliegveld van Faro op tussen 18:30 en 19:30 uur. Een week later brengen we je terug op het vliegveld rond 18:00 uur. De vluchten die we je aanraden zijn met Transavia vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam of Eindhoven.

 

  • In de weken van 4 t/m 11 november, 11 t/m 18 november en van 18 t/m 25 november halen we je op het vliegveld van Faro op tussen 09:00 en 10:00 uur. Een week later brengen we je terug op het vliegveld rond 08:00 uur. De vluchten die we je aanraden zijn met Transavia vanaf Amsterdam Schiphol, Rotterdam of Eindhoven.

 

 

TIP: Kijk ook eens naar de vluchten die een dag eerder aankomen en/of een dag later teruggaan, dat kan nogal eens in prijs verschillen. Zorg er dan voor dat je op het tijdstip dat wij op het vliegveld staan er ook bent of kom op eigen gelegenheid naar de Lagos dan kunnen we je ook ophalen bij het bus-/trein-station.

 

 

Foto’s villa