Kan ik alleen meegaan?
Natuurlijk!! Bijna iedereen komt alleen. Dat is juist de charme, nieuwe mensen leren kennen. Uiteraard kan je ook met z’n 2en of meer komen.
Voor wie zijn de surftrips bedoeld?
De surftrips zijn bedoeld voor volwassenen (18+) die willen (leren) surfen, genieten van een heerlijke week vakantie waar ze niets voor hoeven te doen: er wordt gekookt, je wordt opgehaald vanaf het vliegveld en alles wat je je verder kan bedenken is geregeld.
Wat is de gemiddelde leeftijd?
De gemiddelde leeftijd varieert tussen de 25 en 35.
Op welk surfniveau moet ik zijn om mee te kunnen met Surfana Surftrips?
Of je nu nog nooit hebt gesurft of al prima golven kan pakken, iedereen kan mee met Surfana Surftrips. De surfinstructeurs die meegaan zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau vooruit gaat.
Welke surftrip wordt mij aangeraden?
Iedereen kan sowieso met elke reis mee. Voor beginners en degenen die van het surfleven willen proeven raden we de trip in Frankrijk, Spanje, Lanzarote, Portugal of de Azoren aan. Als je al een beetje kunt surfen zou je kunnen kiezen voor Portugal, Spanje of Lanzarote. Als je niet alleen wilt surfen maar ook nog wat meer van de omgeving wilt zien kan je mee naar de Azoren of met de Surf & Explore week. Wil je wat meer verdieping voor jezelf? Dan raden we de Surf & Inner Strength week aan. Als je yoga leuk vind of wat meer flexibel wilt worden/blijven, ga dan mee met de Surf & yoga week!
Zijn er nog andere activiteiten naast surfles?
Naast het surfen vinden we het super leuk om te kijken wat de omgeving zo speciaal maakt en wat er nog meer te beleven valt. Denk hierbij aan: dagtrips naar leuke steden/dorpjes of mooie plekken in de omgeving, shoppen, spelletjes spelen, surfwedstrijden kijken, etc. Zie het zo: wij beschouwen het als een net zo’n fijne tijd, daarom zijn we altijd in de stemming om iets leuks te doen.
Wat voor surfboards kan ik gebruiken?
We nemen veel verschillende boards mee. Van softtops tot hardtops en van shortboards tot longboards. Je bent vrij om deze gedurende de week te gebruiken!
Kan ik ook mijn eigen materiaal meenemen?
Uiteraard kan dat! Let wel op dat tegenwoordig de meeste vliegmaatschappijen extra kosten in rekening brengen als je je surfboard meeneemt. Check deze website om te kijken zien wat de extra kosten zijn per vliegtuigmaatschappij.
Ik wil graag met een groep een eigen surftrip boeken kan dat?
Er zijn zeker mogelijkheden om een persoonlijke surftrip te boeken, aangepast op de wensen van jouw groep. Stuur een mail naar info@surfanasurftrips.nl voor meer info!
Wat moet ik zelf nog regelen/meenemen?
Een vliegticket en vervoer naar het vliegveld, voldoende kleding voor een week (vergeet je slippers, badhanddoek en bikini/zwemkleding natuurlijk niet!), paspoort, geld voor een avondje stappen en je reisverzekering.
Wat zijn de algemene voorwaarden?
Simpel gezegd: Als je boekt kan je zwemmen. Als je een medische complicatie hebt, stel je ons daarvan op de hoogte. En je gaat akkoord met onze annuleringsvoorwaarden (zie tab hieronder)
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?
Als je besluit alsnog niet mee te gaan storten we tot 30 dagen voor de annulering 75% weer terug en tot 15 dagen de helft van de reissom. Mocht je last minute niet mee kunnen (door bijv. ziekte o.i.d.) dan storten we helaas niks terug. Je kan echter een annuleringsverzekering afsluiten waarbij dit soort dingen vaak gedekt zijn.