Ard:

“De surftrip naar Galizano was super! Het Noord-Spaanse groene bergachtige landschap is schitterend en we hebben gesurft op verschillende mooie stranden. We verbleven in een authentieke Spaanse villa, waar na het surfen altijd lekker eten voor ons klaarstond. Relaxte crew, gezellige groep, goede surf. Kortom, ik heb echt genoten!”

 

Jaaaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Spanje!

Boek hier de trip van je leven!

2018

De te boeken weken zijn

.

7 Sept – 15 Sept     Surf & Explore (8 dagen!)

 

15 Sept – 22 Sept

Kosten

De kosten voor een week Spanje zijn €850,-

 

De Surf & Explore week (8 dagen) kost €1050,- en is inclusief alles hieronder + kanoën en canyoning tour.

 

Dat is inclusief:

 •  Ophalen en wegbrengen van/naar het vliegveld in Bilbao (kijk onder het kopje ‘Locatie’ voor de ophaal en wegbreng tijden van en naar het vliegveld)
 •  Overnachten in een luxe 16de eeuwse villa (max. 10 gasten, max. 2 per kamer)
 •  Heerlijk gezond (hoofdzakelijk vegetarisch) eten en drinken bereidt door onze eigen kok
 •  5 dagen 2 uur surfles/coaching met persoonlijke aandacht (beginners & (semi-) gevorderden + daarnaast zoveel mogelijk surfen
 •  Gebruik van surfboards, wetsuits, skate- en indoboards
 •  Foto- en videoanalyse
 •  Transport op locatie
 •  De omgeving verkennen
 •  USB-stick met foto’s van de hele week
 •  Onbeperkt gezelligheid en relaxte vibes!

En exclusief:

 •  Vliegticket
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Avondje uit eten

DAPHNE:

“Ik kan de fantastische week met Surfana in Spanje eigenlijk niet in woorden beschrijven. Van de fijne, leerzame surflessen en de mooie omgeving tot het lekkere eten, de chille vibe en vooral alle mooie mensen met wie we deze week hebben doorgebracht; alles was gewoon geweldig. Ik wil iedereen, en natuurlijk vooral de Surfana crew, bedanken voor deze prachtige week.”

Waarom Noord Spanje? Vanwege de prachtige natuur en consistente goede golven. De natuur blijft je verrassen met haar prachtige glooiende groene heuvels en bergachtige omgeving met heel veel mooie stranden. Vanaf het eerste moment dat je Noord-Spanje ontdekt, wil je hier terugkomen.

De villa waar we zitten in Galizano, is gebouwd in de 16de eeuw. Galizano is een klein dorp dichtbij het strand van Langre waar we de surf lessen zullen geven.

 

Er zijn vele kleine dorpjes in de omgeving en de steden Santander en Bilbao zijn niet ver weg. Op ongeveer 15 minuten afstanden rijden van de villa zijn verschillende stranden waar gesurft kan worden. Alle ingrediënten om een heerlijke surfvakantie in Spanje te beleven!

Zoals altijd houden we de groep graag klein en dat zorgt voor een relaxte, persoonlijke sfeer. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! Je hoeft niet te kunnen surfen als je mee gaat met ons, wij geven les aan beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin.

 

Tijdens de surfvakantie in Spanje zal er van alles worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een spelletjesavond, een (surf)filmavond, wandelingen in de buurt, een tapas-avond, foto-analyse om je surfskills nog meer te verbeteren, een dagje Santander bezoeken of een dag de bergen in. Er is van alles te doen in deze mooie omgeving!

De crew die meegaat zal ervoor zorgen dat je een heerlijke week hebt. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alles wordt voor je geregeld! Van surfles tot elke dag (h)eerlijk eten en het vervoer van en naar het vliegveld. Kortom: jij boekt je vliegticket en wij zorgen er verder voor om jou een onvergetelijke surfvakantie in Spanje je bezorgen!

 

Hasta luego! Tot ziens in Spanje!

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Explore

Surf & Explore

Surfen en op avontuur!

 

WOUTER:

“Choose the good Life! Van een warm welkom tot een een warm afscheid is het een surftrip met surfana een week ongedwongen genieten van het goede wat het leven te bieden heeft. Gezellige mensen, lekker eten en drinken en uiteraard veel surfen! Het is superchill dat je nergens omkijken naar hebt. Alles is geregeld! De surflessen zijn ideaal! Goede persoonlijke tips zorgen ervoor dat je snel vooruitgang boekt. Binnenkort ga ik met de 3de week Surfana Surftrips mee. Ik ben stoked!!”