Vorig najaar organiseerden we voor de eerste keer 3 weken een surfvakantie in Spanje! Het was een groot succes. De natuur blijft je verrassen met haar prachtige glooiende groene heuvels en bergachtige omgeving met heel veel mooie stranden. Er zijn vele kleine dorpjes in de buurt en de steden Santander en Bilbao zijn niet ver weg. Op ongeveer 15 minuten afstanden rijden van de villa zijn verschillende stranden waar gesurft kan worden. Alle ingrediënten om een heerlijke surfvakantie in Spanje te beleven!

 

Zoals altijd houden we de groep graag klein en dat zorgt voor een relaxte, intieme sfeer. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! Je hoeft niet te kunnen surfen als je mee gaat met ons, wij geven les aan beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin.

 

 Tijdens de surfvakantie in Spanje zal er van alles worden georganiseerd. Bijvoorbeeld een wijnproeverij, een (surf)filmavond, spelletjes spelen, een tapas-avond, foto-analyse om je surfskills nog meer te verbeteren, een dagje Bilbao of Santander bezoeken of een dag de bergen in. Er is van alles te doen in deze mooie omgeving!

 

De crew die meegaat zal ervoor zorgen dat je een heerlijke week hebt. Je hoeft je nergens zorgen om te maken, alles wordt voor je geregeld! Van surfles tot elke dag (h)eerlijk eten en het vervoer van en naar het vliegveld. Kortom: jij boekt je vliegticket en wij zorgen er verder voor om jou een onvergetelijke surfvakantie in Spanje je bezorgen!

 

Hasta luego! Tot ziens in Spanje!

 

DATA 2017

 

zon 24 sept – zon 1 okt

zon 1 okt – zon 8 okt      

zon 8 okt – zon 15 okt    Surf & Explore

 

 

Jaaaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Spanje!

Boek hier de trip van je leven!

 

 

 

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Data en kosten

Data en kosten

Wanneer zijn de surftrips naar Portugal, hoeveel betaal ik en wat krijg ik ervoor?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Explore

Surf & Explore

Surfen en op avontuur!

Surf & Flowfit

Surf & Flowfit

Surfen en werk aan je flexibiliteit, coördinatie, stabiliteit en kracht

 

REVIEWS

Rutger

“De surftrip naar Spanje was echt fantastisch! Alles was super geregeld en het was echt een gezellige en zeer relaxte week. Daarnaast wou ik heel graag mijn surfskills verbeteren tijdens de trip, en doormiddel van de goede begeleiding heb ik nu flinke stappen kunnen maken en ben ik nog enthousiaster geworden!”

Daphne T.

"Galizano... Waar de zon de zee raakt verdwijnend in het schuim, Waar de einder ophoudt en gedachten vervliegen, Waar dit leven je ziel raakt daar is Surfana"

Daphne P.

“Ik kan de fantastische week met Surfana in Spanje eigenlijk niet in woorden beschrijven. Van de fijne, leerzame surflessen en de mooie omgeving tot het lekkere eten, de chille vibe en vooral alle mooie mensen met wie we deze week hebben doorgebracht; alles was gewoon geweldig. Ik wil iedereen, en natuurlijk vooral de Surfana crew, bedanken voor deze prachtige week.”

Wouter

Choose the good Life! Van een warm welkom tot een een warm afscheid is het een surftrip met surfana een week ongedwongen genieten van het goede wat het leven te bieden heeft. Gezellige mensen, lekker eten en drinken en uiteraard veel surfen! Het is superchill dat je nergens omkijken naar hebt. Alles is geregeld! De surflessen zijn ideaal! Goede persoonlijke tips zorgen ervoor dat je snel vooruitgang boekt. Binnenkort ga ik met de 3de week Surfana Surftrips mee. Ik ben stoked!!

Ard

"De surftrip naar Galizano was super! Het Noord-Spaanse groene bergachtige landschap is schitterend en we hebben gesurft op verschillende mooie stranden. We verbleven in een authentieke Spaanse villa, waar na het surfen altijd lekker eten voor ons klaarstond. Relaxte crew, gezellige groep, goede surf. Kortom, ik heb echt genoten!"