Sinds 4 jaar rijden we na het Nederlandse zomerseizoen richting het zuiden en eindigen we in de Algarve. Hier verblijven we dit jaar in een nieuwe villa! Het is de ideale locatie voor een heerlijke surfvakantie in Portugal. In de omgeving van de villa zijn vele prachtige baaien waar altijd wel ergens een golfje rolt. Elke dag gaan we op zoek naar de mooiste golven waar we je helpen je surfskills te verbeteren.

De Algarve staat bekend als het meest zonnige gebied in Europa (300 dagen zon per jaar!). En we hebben ervaren dat het zelfs in december nog een graadje of 20 kan zijn, dus dat staat garant voor optimaal genieten van het lekkere weer!
Elke dag wordt er weer (h)eerlijk eten bereidt door onze eigen kok. Er is dit jaar ook weer de mogelijkheid om mee te gaan met een yoga en surfvakantie in Portugal. De Surf & Inner Strength week zal ook plaatsvinden in Portugal.

Een dag kan er als volgt uitzien: uitgebreid ontbijten en een lunchpakketje mee, rondrijden op zoek naar een goede surfspot, na het eten nog even natafelen, wijntjes drinken, surffilmpje kijken, de lokale markt bezoeken of het dorp in, er wordt van alles georganiseerd.

We houden de groep graag klein en dat zorgt ervoor dat er altijd een relaxte sfeer hangt. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! Je hoeft te kunnen surfen als je mee wilt op surf trip, wij geven les aan beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. De surfvakantie in Portugal is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Wij nemen zoals altijd weer een super crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt deze week. De Surfana surfvakantie in Portugal is sowieso onvergetelijk!

Wanneer ga jij mee? Kijk verder op de website voor meer info!

 

DATA 2017

 

zon 29 okt – zon 5 nov   Surf & Inner Strength

zon 5 nov – zon 12 nov   Surf & Yoga

zon 12 nov – zon 19 nov   Surf & Yoga

zon 19 nov – zon 26 nov

zon 26 nov – zon 3 dec

EXTRA WEEK: zon 3 dec – zon 10 dec

      

 

Jaaaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Portugal!

Boek hier de trip van je leven!
Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Data en kosten

Data en kosten

Wanneer zijn de surftrips naar Portugal, hoeveel betaal ik en wat krijg ik ervoor?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Yoga

Surf & Yoga

Speciale surf en yoga weken

Surf & Inner Strength

Surf & Inner Strength

Terug naar je innerlijke kracht samen met coach Niels Mooij

REVIEWS

Annemarie

"Wij hebben een geweldige tijd gehad in Portugal met Surfana! De crew heeft ons een week lang in de watten gelegd met goede surflessen op de beste surfspots, super lekker eten, heel veel gezelligheid en mooie foto’s als herinnering aan deze fijne vakantie. Het was helemaal te gek!"

Nienke

"HEERLIJK! Top instructeurs & Materiaal, en SUPER Verzorging: Alle Maaltijden, wat een 6 Sterren verzorging, geweldig. En dan ook nog gezellig, wat wil een mens nog meer?! O ja: Leren surfen, en zelfs dat lukte in een week al aardig: DANKDANKDANK!"

Remo

"Mijn tweede keer en weer helemaal geweldig! Het is ongelofelijk hoe snel je word meegezogen in de surf lifestyle, hoe snel totaal verschillende mensen tot een hechte groep groeien en hoeveel meer dan een vakantie het eigenlijk is. De crew bestaat uit mensen die passie hebben voor de ervaring die ze neerzetten en dat merk je aan alles; De lessen, de sfeer, het eten, de vrijheid! Dit wil je niet missen, 100% awesome!"

Miranda

"Wauw, wat een heerlijke surf trip heb ik gehad in Lagos. De crew weet zo'n bijzondere sfeer neer te zetten. De hele week was van begin tot eind alleen maar genieten. Alles is super goed geregeld, van het ophalen van het vliegveld, de fijne villa op een super mooie plek, heerlijk eten & drinken, elke dag naar de mooiste surf spots gereden worden en daar surflessen krijgen waar je echt jezelf kunt verbeteren door de persoonlijke tips die je van de surf instructeurs krijgt (als je nog nooit gesurft hebt is dit trouwens ook helemaal geen probleem. Voor elk niveau is er goede begeleiding), tot de gezellige avonden met spelletjes, kampvuurtjes, een pizza party en bovenal de unieke sfeer. Surfana weet je te laten ervaren hoe het is om " The Good Life" te leven (dit is verslavend). Een surftrip bij Surfana is echt een cadeautje aan jezelf en bij twijfel kan ik alleen maar zeggen doen. Je zult er geen spijt van krijgen. Voor mij is de Surfana Surftrip letterlijk een life changing experience geworden!"

Natasja

"Wat was dit te gek! Super mooie locatie met mooie villa, heerlijk eten en geweldige crew! De verschillende spots waar we zijn geweest waren super, ik heb continu het idee gehad dat ik in een ver tropisch land zat. Heel relaxt. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij! De zin: ' boek de trip van je leven!! ' is zeker niet overdreven... BEDANKT!!! en tot op het festival & de volgende trip :-)"

Marije

"Mijn week in Portugal was echt fantastisch! Ik twijfelde eerste maar dat was absoluut niet nodig. Gewoon boeken dus want je zult er geen spijt van krijgen.....veel beter nog: je wilt hierna nooit meer anders en alleen maar meer van dit soort vakanties! Thanks to all the crew and traveling guests."