Afgelopen winter zijn we voor het eerst met Surfana Surftrips naar de Canarische Eilanden geweest. We hebben een geweldige surfvakantie in Lanzarote gehad met zijn allen. De omgeving, het water, de heerlijke temperatuur, de rust en de stilte maken het een ervaring waarvan je niet het idee hebt dat je in Europa bent midden in de winter.

Het eiland heeft veel mogelijkheden om te surfen, het wordt niet voor het niets het Hawaii van Europa genoemd. Er zijn een aantal stranden en rif breaks in de nabije omgeving van de villa. Na het surfen kan je lekker relaxen op een van de mooie stranden of bij het zwembad van de villa, de prachtige omgeving verkennen of natuurlijk nog meer surfen!

Na een heerlijke dag genieten we samen van een uitgebreid diner. We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk gezond eten. Tijdens de surfvakantie in Lanzarote organiseren we nog van alles naast het surfen. Zoals een uitstapje naar de mooie dorpjes Teguise of Haría, een wijn proeverij of een wandeling op een vulkaan.

Deze week ben je lekker veel buiten in de natuur en kan je je surf skills verbeteren. Even de Nederlandse winter ontsnappen en samen genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze heerlijke surfvakantie in Lanzarote!

We houden de groep graag klein en dat zorgt voor een relaxte, persoonlijke sfeer. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! De vakanties met Surfana Surftrips zijn zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen.

Wij nemen weer een relaxte crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt tijdens je surfvakantie in Lanzarote.

Ga je gezellig met ons mee?

 

 

DATA 2018

     20 jan – 27 jan    Surf & Yoga

28 jan – 4 feb

4 feb – 11 feb

 

 

Jaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Lanzarote!

Boek hier de trip van je leven!

 

 

 

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Data en kosten

Data en kosten

Wanneer zijn de surftrips naar Lanzarote, hoeveel betaal ik en wat krijg ik ervoor?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Yoga

Surf & Yoga

Speciale surf & yoga week

 

REVIEWS

Aline

'Een vakantie om nooit meer te vergeten. Wat een relaxte sfeer, inspirerende surflessen, geweldige mensen en heerlijk eten. En de inner strength sessies van Niels maakte het helemaal af. Ik heb echt genoten en kan niet wachten op de volgende surftrip'

Ubbo

"Ik ben nu 6x met Surfana meegeweest op surftrips. Frankrijk, Malediven en nu Lanzarote. En ook dit keer was het weer een super week. We zaten in een mooi huis met goede kamers en lekkere bedden. Vanaf het huis was het een kwartiertje rijden om op de surf spot te komen. Het was er geweldig. In de vroege ochtend mooie golven en in de late middag ook. Onze surfleraar Gilmar was de beste surleraar die je je maar kan wensen. Zijn enthousiasme om surfskills over te brengen was prachtig. Hij heeft op een geheel eigen wijze uitgelegd wat je moet doen om goed te surfen. Doe je het niet, dan gaat het fout. Zo veel geleerd in één week en mijn surf skills weer naar een niveau hoger getild. De crew van Surfana en de groep waren super gezellig. Bert de kok heeft er voor gezorgd dat we lekker en gezond te eten kregen. Het was een week om nooit te vergeten. Ik kan iedereen aanbevelen om met Surfana Surftrips mee te gaan. Het is gegarandeerd gezellig, er is lekker eten en goed surf. Surf’s up!!"

Koen

"Mijn eerste trip was naar Lanzarote in Januari van 2017. Wat was dat een chille week. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Opgehaald worden van het vliegveld, luxe villa om in te verblijven, elke dag mega lekker eten zo veel je wilt, met de auto naar het strand worden gebracht, leuke uitstapjes, alles zoals jij dat wil. Meteen toen ik thuis was heb ik geboekt voor de eerstvolgende trip"