KOEN:

“Mijn eerste trip was naar Lanzarote in Januari van 2017. Wat was dat een chille week. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Opgehaald worden van het vliegveld, luxe villa om in te verblijven, elke dag mega lekker eten zo veel je wilt, met de auto naar het strand worden gebracht, leuke uitstapjes, alles zoals jij dat wil. Meteen toen ik thuis was heb ik geboekt voor de eerstvolgende trip”

2018

De te boeken weken zijn

20 jan   –   27 jan       Surf & Yoga

 

28 jan   –   4 feb        (nog 2 plekken vrij)

 

4 feb   –   11 feb     (nog 1 plek vrij)

Kosten

De kosten voor een surfweek in Lanzarote zijn €900,-

 

De kosten voor een Surf & Yoga week in Lanzarote zijn €990,-

 

Dit is inclusief:

 •  Ophalen/wegbrengen van/naar het vliegveld in Arrecife (kijk onder het kopje ‘Locatie’ voor de ophaal en wegbreng tijden van en naar het vliegveld)
 •  Overnachting in een prachtige villa (max. 10 personen)
 •  Heerlijk gezond (hoofdzakelijk vegetarisch) eten en drinken bereidt door onze eigen kok
 •  5 dagen 2 uur surfles/coaching met persoonlijke aandacht (beginners & (semi-) gevorderden + daarnaast nog zoveel mogelijk surfen
 • Foto- en videoanalyse
 •  Gebruik van surfboards en wetsuits
 •  Transfer op locatie
 •  De omgeving verkennen
 •  USB-stick met foto’s en video’s van de hele week
 •  Onbeperkt gezelligheid en relaxte vibes!

En exclusief:

 

 •  Vliegticket
 •  Reis- en annuleringsverzekering
 • Avondje uit eten

 

Jaaaaa

Ik wil heel graag mee naar Lanzarote!

Boek hier de trip van je leven!

Afgelopen winter zijn we voor het eerst met Surfana Surftrips naar de Canarische Eilanden geweest. We hebben een geweldige surfvakantie in Lanzarote gehad met zijn allen. De omgeving, het water, de heerlijke temperatuur, de rust en de stilte maken het een ervaring waarvan je niet het idee hebt dat je in Europa bent midden in de winter.

 

Het eiland heeft veel mogelijkheden om te surfen, het wordt niet voor het niets het Hawaii van Europa genoemd. Er zijn een aantal stranden en rif breaks in de nabije omgeving van de villa. Na het surfen kan je lekker relaxen op een van de mooie stranden of bij het zwembad van de villa, de prachtige omgeving verkennen of natuurlijk nog meer surfen!

Na een heerlijke dag genieten we samen van een uitgebreid diner. We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk gezond eten. Tijdens de surfvakantie in Lanzarote organiseren we nog van alles naast het surfen. Zoals een uitstapje naar de mooie dorpjes Teguise of Haría, een wijn proeverij of een wandeling op een vulkaan.

 

Deze week ben je lekker veel buiten in de natuur en kan je je surf skills verbeteren. Even de Nederlandse winter ontsnappen en samen genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze heerlijke surfvakantie in Lanzarote!

We houden de groep graag klein en dat zorgt voor een relaxte, persoonlijke sfeer. Er is ruimte voor 10 gasten in de villa, dus zorg ervoor dat je op tijd boekt! De vakanties met Surfana Surftrips zijn zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen.

Wij nemen weer een relaxte crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt tijdens je surfvakantie in Lanzarote.

 

Ga je gezellig met ons mee?

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

Surf & Yoga

Surf & Yoga

Speciale surf & yoga week

 

UBBO:

“Ik ben nu 6x met Surfana meegeweest op surftrips. Frankrijk, Malediven en nu Lanzarote. En ook dit keer was het weer een super week. We zaten in een mooi huis met goede kamers en lekkere bedden. Vanaf het huis was het een kwartiertje rijden om op de surf spot te komen. Het was er geweldig. In de vroege ochtend mooie golven en in de late middag ook. Onze surfleraar Gilmar was de beste surleraar die je je maar kan wensen. Zijn enthousiasme om surfskills over te brengen was prachtig. Hij heeft op een geheel eigen wijze uitgelegd wat je moet doen om goed te surfen. Doe je het niet, dan gaat het fout.  Zo veel geleerd in één week en mijn surf skills weer naar een niveau hoger getild. De crew van Surfana en de groep waren super gezellig. Bert de kok heeft er voor gezorgd dat we lekker en gezond te eten kregen. Het was een week om nooit te vergeten. Ik kan iedereen aanbevelen om met Surfana Surftrips mee te gaan. Het is gegarandeerd gezellig, er is lekker eten en goed surf. Surf’s up!!”