Sinds de eerste surfvakantie in Frankrijk in 2010 was het wel duidelijk: dit willen we vaker doen! En elk jaar is het weer enorm genieten tijdens deze relaxte surfvakantie in Frankrijk. In 2016 zijn we voor het eerst in het voorjaar geweest. Dit was een enorm succes dus dit jaar gaan we weer!

De villa staat in Moliets op slechts 10 minuten afstand lopen van het strand waar je ideaal kan surfen. ‘s Ochtends ga je met een instructeur het water in voor een les of coaching sessie en de rest van de dag kan je doen wat je wilt. Lekker relaxen bij het zwembad van de villa, de prachtige omgeving verkennen of natuurlijk nog meer surfen! We hebben een eigen kok die je de hele dag verwent met (h)eerlijk eten.

De dagen sluiten we af met een gezellig diner met heerlijke Franse wijnen en er wordt uitgebreid nagetafeld. Tijdens deze week wordt er van alles georganiseerd. Denk aan een dagtrip naar San Sebastian (Spanje) of Biarritz, de surf outlet in Hossegor of een wijn proeverij. Kortom, een week waarin je je surfskills kan verbeteren, je lekker buiten in de natuur bent en waar je kan genieten van al het moois wat we met elkaar ervaren tijdens deze heerlijke surfvakantie in Frankrijk!

Omdat we de groep graag klein en gezellig willen houden, er is ruimte voor 8 gasten per week. Je hoeft niet perse te kunnen surfen; er is les voor beginners die nog nooit gesurft hebben, gevorderden en alles ertussenin. Een Surfana surftrip is zeer geschikt voor mensen die alleen willen komen!

Wij nemen een super crew mee die ervoor zorgt dat je niets te kort komt deze week.

Ga je gezellig mee op surfvakantie in Frankrijk?

 

 

2018

Geen trips naar Frankrijk

 

 

Jaaaaaa

Ik wil graag mee naar Frankrijk!

Boek hier de trip van je leven!

 

Locatie

Locatie

Waar is het en hoe kom ik er?

Data en kosten

Data en kosten

Wanneer is de surftrip naar Frankrijk? Hoeveel betaal ik en wat krijg ik ervoor?

Meer info

Meer info

Over de surf, het weer, de villa en de sfeer

 

 

REVIEWS

Tessa

"Mijn week was zooo GEWELDIG! Ik had echt niet verwacht dat het zo leuk kon zijn! Ik was dan wel samen met m'n vriend, maar verder kenden we niemand, maar je raakt al snel aan de praat met iedereen, omdat iedereen zo aardig en open is. De surflessen waren ook echt goed. Elke dag gesurft tot ik echt niet meer kon en daarna heerlijk eten van Annie! Tussendoor werden er nog hele mooie foto's gemaakt als je aan het surfen was. Zo kon je zelf ook zien hoe je erbij stond en wat je kan verbeteren. Thankss Surfana!"

Hanne

"Ik kan niet anders zeggen dan dat dit inderdaad de trip van m'n leven was. Ik heb er intens van genoten en ik zou niets liever willen dan gelijk weer terug gaan naar de tijd die ik daar heb gehad. De twee weken zijn als een roes voorbij gevlogen dankzij de geweldige mensen die ik heb mogen leren kennen, door de geweldige crew, de prachtige omgeving en alle gekkigheid die ik met iedereen heb mogen delen"

Marten

"Wat een superweek! Fijne mensen, crew, weer, dikke golven. Ik kom graag in dit gebied in Frankrijk en als je dan ook nog eens in een prachtige villa kan verblijven met het beste verse eten en drinken na een paar surfsessies met je vrienden is het helemaal compleet!"

Natasja

"Surfsfeer chill en surfana doet er alles aan om iedereen naar de zin te maken. Voor mij kwam een droom uit en zag werelds beste surfer Kelly Slater tijdens de pro. Zoooooo stoked!"

Pepijn

"Geweldige week waarin je kennis maakt met nieuwe inspirerende mensen in een relaxte sfeer en omgeving, goeie lessen van toffe leraren in mooie golven, aangesterkt door (h)eerlijk eten, dekt nog niet de lading van al het positieve waarmee je wordt overladen tijdens surftrip van surfana"

Angel

"Een ervaring om nooit te vergeten! Warm ontvangst, goede zorg en prachtige surfspot"

Maret

"Surfana Surftrips is voor mij een absolute aanrader! Ik heb de week in Moliets ervaren als een hele relaxte, chille maar vooral gezellige week. Je komt aan niets te kort; er wordt ontzettend lekker voor je gekookt, de surflessen zijn fijn en lachen doe je de hele dag door. Ik ben deze vakantie in mijn eentje meegegaan en zal volgend jaar absoluut weer boeken. Dus, twijfel je? Niet doen, gewoon boeken en genieten van de week van je leven!"

Petra

"Top, gewoon doen! Niets moet alles mag, mooie mensen, geweldig eten en dat alles in een perfecte omgeving."

Karine

"Ik heb een heerlijke surfweek gehad in Frankrijk. Goed eten, leuke mensen, relaxte crew en fijne golven. De gezellige uitjes richting Spanje maakte het helemaal af!"