BACK TO YOUR INNER STRENGTH

 

Na een bijzondere Surf & Inner Strength week in Lanzarote, organiseren we dit jaar ook een week in Portugal. Naast het surfen ligt de focus op het terugvinden van je innerlijke kracht, waarin we samenwerken met coach Niels.

 

Inhoud van de Inner Strength sessies:

De ochtend training is er voor bedoelt om je helemaal op te laden en steeds dieper contact te maken met jezelf en vanuit daar met anderen. Het doel van de training is om je te laten ervaren dat je veel meer bent dan alleen je gedachtes. Er is geen zelf, het enige wat je bent is een ruimte en daar verschijnen aannames in die we geen van allen zijn.

 

Dit kunnen ademhalingsoefeningen zijn in de villa, een training op het strand of bijv. een stilte wandeling of een aankijk sessie.

 

Er zit een diepere laag en een ruimte in iedereen. Die opent zich als je je ontspant en als je al je ideeën wie je denkt te zijn even opgeeft.
Je komt dan in contact met een staat van zijn die veel groter is dan alles wat je dacht te zijn. Vaak houden we spanning of patronen waar we in geloven onbewust vast.

 

Door te ademen, te mediteren en in je lichaam te verzachten komen er patronen omhoog en door te verstillen worden ze gezien.
Door te zijn en niet weg te rennen maar dit moment te ervaren zoals het is lossen ze op.
Alles wat over blijft is leven, liefde en vrede.

 

Hoe ziet de week er ongeveer uit?

Er zal 5 dagen in de week een 2 uur durende surfles zijn en verder kan je lekker doen wat je wilt. Relaxen op het strand, bij de villa of nog meer surfen. Je kan de hele week gebruik maken van surf materiaal. Elke dag zullen er Inner Strength sessies zijn bij de villa of op het strand die je weer vol zullen opladen.

 

Wat kan je op een dag verwachten?

08.00 – 09.00 (en/of van 18.00 – 20.00)  Inner Strength sessie

09.30    Ontbijt

vanaf 11.00 uur  surfles en vrij surfen

20.00    diner

 

Bovenstaand is een voorbeeld schema. Niets is verplicht, je kan lekker je eigen gang gaan en beslissen of je meedoet, go with the flow!

 

Over

de coach

Mijn naam is Niels Mooij.

 

Ik ben vanaf mijn twintigste bezig met meditatie en bewustzijn.
Veel technieken heb ik geleerd in Zuid-Amerika en India.

 

Ik wil graag mensen bewuster maken van de stilte waaruit alles ontstaat, ze stap voor stap te coachen en te begeleiden in de natuur en te leren uit de wereld van gedachtes en patronen te stappen. Om ze zo inzicht te geven in wie ze echt zijn. En om de tools over te dragen die bewustzijn en de natuur me iedere dag weer leren, namelijk: ademhaling, water, lucht, aarde, stilte, vuur. Zowel buiten als binnen.

 

Wat ik wil overbrengen tijdens de trainingen is een diepe ontspanning in je lichaam en geest.
Jezelf de ruimte te geven om in twee uur helemaal open te gaan.
Ik zal de technieken transfational breathing meditatie, Thai chi, koud water en oogcontact gebruiken om steeds dieper te ontspannen in je lichaam en geest.

 

Mijn trainingen zijn krachtig en je zult merken dat ze diep inwerken op je systeem.