Namaste!

 

Voor het eerst dit jaar organiseren we een speciale surf en yoga week in Lanzarote.

Yoga helpt je lichaam en geest krachtiger en flexibeler te maken. De oefeningen zijn een ideale voorbereiding voor het surfen en helpen je soepeler te bewegen in het water. Elke dag beginnen we met een heerlijke yogales (afhankelijk van de golfvoorspellingen). Afhankelijk van het niveau en de wensen van de groep zullen er zowel rustige als actieve lessen aangeboden worden, variërend van ontspannen(yin yoga) les tot meer actieve uitdagende vinyasa flow. Na deze week zul je je herboren voelen, vol energie en lichamelijke kracht!

Er is tijdens deze week genoeg ruimte om te surfen, yoga te beoefenen en te relaxen.

 

Hoe ziet een dag van de Surf & Yoga week er ongeveer uit?

08.30 – 10.00 actieve flow yoga

(+ 30 min meditatie + pranayama (ademhalingsoefeningen))

11.30 surfles

vanaf 14.00 uur vrij surfen

20.00 diner

Bovenstaand is een voorbeeld schema. Niets is verplicht, je kan lekker je eigen gang gaan en beslissen of je meedoet, go with the flow!

 

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga of surfen om mee te gaan met de surf en yoga weken.

 

De volgende surf & yoga week in Lanzarote is van 20 januari t/m 27 januari 2018

Over

de docente

Willemijn Noordhoff, yogini in hart en nieren, was al geruime tijd geïnteresseerd in verbinding van geest en lichaam, toen zij in 2012 in India een yoga docenten opleiding deed. Sindsdien heeft zij op verschillende plekken in Amsterdam les gegeven, waaronder in haar eigen studiootje BENDY TREE YOGA. Tijdens verre reizen grijpt zij elke mogelijkheid aan om het yogavirus te verspreiden of haar eigen kennis te verdiepen bij internationale docenten.

Willemijn’s lessen zijn creatief ,actief, vol humor en persoonlijke aandacht. Naast yogini is zij ook arts, waardoor zij met haar brede kennis van het menselijk lichaam studenten goed kan begeleiden.

Wanneer zij zich niet in het ziekenhuis of op de yogamat bevindt, is Willemijn het liefst naast en in de zee. In het surfen vind zij veel parallellen met de yogafilosofie.

You can’t stop the waves from coming but you can learn how to surf, right?