In 2016 waren we voor het eerst met Surfana Surftrips een aantal weken in het noorden van Spanje. Het prachtige landschap deed ons alleen maar dromen over het ontdekken van de omgeving. Vanaf de villa rijden we naar het dichtstbijzijnde strand waar we les zullen hebben. Vanaf deze weg naar het strand heb je een super mooi uitzicht op de bergen in de verte. Dit is het Natuurpark Collados de Asón en er zijn vele wandelroutes.

Ook de Picos de Europa zijn niet ver weg, en omdat er hier nog veel meer te doen is hebben we besloten om in 2017 in Noord Spanje een Surf & Explore week te organiseren waarin we lekker een week op avontuur kunnen.

 

Dit was zo een groot succes dat we er zeker van zijn om in 2018 nog zo een fantastische week te organiseren!

Omdat is gebleken dat een week lang elke dag iets actiefs doen best vermoeiend is, zullen we er dit jaar een 8-daagse Surf & Explore van maken!

 

Neem wandelschoenen mee en een hele hoop energie, want we gaan lekker veel op avontuur in de prachtige natuur!

Hiken

 

Wandelen door de bergen in het

prachtige natuurpark Collados de Asón.

Canyoning

Canyoning door de Picos de Europa. Canyoning is een spectaculaire activiteit waarbij je van rivieren afdaalt. We abseilen langs natuurlijke gevormde watervallen, zwemmen in de rivier en springen in prachtige natuurlijke zwembaden. Springen en wandelen door de rivier langs prachtige kliffen.

Kanoën

Kanoën over de prachtige rivier Sella die door de Picos de Europa stroomt.

Wil je graag mee op avontuur?

7 Sept - 15 Sept

Boek hier je Surf & Explore week