• Over

  De Surf

  In het Noorden van Spanje bij Galizano zijn er talloze stranden waar je kan surfen die op 15 minuten afstand van de villa liggen. De les zal op het strand van Langre gegeven worden en meestal rijden we nog naar Somo, Loredo of Berria voor een sessie.

  De Surf
 • Over

  Het weer

  De nazomer in Spanje is heerlijk. Vaak in oktober kan het nog heerlijk warm zijn en schijnt de zon regelmatig. Temperaturen liggen (zeker in de eerste weken) vaak boven de 20 graden dus je kan nog makkelijk in je korte broek rondlopen! 's avonds kan het al wel wat kouder worden, dus neem ook lekkere warme kleren mee.

  Het weer
 • Over

  De villa

  De villa in Galizano is heel bijzonder. Het is een 16de eeuws huis en heel authentiek ingericht. Alsof je in een klein kasteel woont! Het huis is ruim ingericht en er zijn heerlijke plekjes waar je even je rust kan pakken. De slaapkamers zijn heel ruim met (bijna) allemaal een eigen badkamer. Je slaapt met 2 personen op een kamer. Er is een tuin rondom het huis en de villa is gelegen in een rustig dorpje.

  De villa
 • Over

  De sfeer

  Iedereen komt om een week te genieten en lekker (veel) te surfen, want dat is wat we het liefste doen. Met een open-minded groep is de sfeer altijd positief en relaxed. 's Avonds lekker een wijntje drinken en natafelen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Alles kan en alles mag, je bent immers op vakantie!

  De sfeer
 • Over

  De surfles

  We geven in principe elke ochtend 2 uur les. We werken samen met een surfschool in Galizano en hebben ook surf instructeurs van Surfana. De surfleraren zijn allemaal internationaal gekwalificeerd en hebben een lifeguard certificaat. Het niveau verschilt van beginner (paar keer gedaan) tot en met redelijke ervaring. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau verbeterd wordt.

  De surfles
 • Over

  Het eten

  De hele dag door zal onze kok voor (h)eerlijk (hoofdzakelijk vegetarisch) eten zorgen. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en gedurende de dag is er lunch en allerlei lekkers voor handen. 's Avonds wordt er uitgebreid gedineerd begeleid door heerlijke wijnen. Mocht je speciale wensen hebben dan kan je dit ter plekke aangeven.

  Het eten