Waar ligt Galizano? 

De villa is gelegen op 15 minuten lopen van het strand in het dorpje Galizano.
 Galizano is een klein dorpje aan de kust van Cantabrië, een provincie in het noorden van Spanje. Het ligt ongeveer een uur rijden in westelijke richting van Bilbao en 15 minuten ten oosten van Santander.

De omgeving is heel groen en heuvelachtig en er is veel boerenland. Er liggen vele prachtige stranden aan de ruige kust met veel rotsen en kliffen eromheen. De pelgrimsroute naar Santiago de Compostella komt langs Galizano en elke dag kom je meerdere wandelaars tegen.

 

 

Hoe kom ik in Galizano?

Je vliegt het goedkoopst vanuit Amsterdam naar Bilbao met KLM of Vueling. We pikken jou en de groep op vanaf het vliegveld in Bilbao en rijden daarna richting de villa in Galizano. Je hoeft dus alleen maar je ticket te boeken, naar het vliegveld in Amsterdam zien te komen en de rest wordt geregeld!

Je kan ook goedkoop en direct vanaf Charleroi (België) en Düsseldorf (Duitsland) naar Santander vliegen, neem van tevoren dan even contact met ons op!

 

 

VLUCHTEN AMS – BIO

De vluchten zijn in deze periode via KLM en Vueling het goedkoopst. Zo betaal je gemiddeld voor een retour Bilbao vanuit Amsterdam ongeveer €130,-.

 

  • In de 1e week op vrijdag 7 september halen we je op van het vliegveld in Bilbao rond 16:30 uur en een week later ben je terug op het vliegveld in Bilbao op zaterdag 15 september rond 15.30 uur.
  • In de 2de week halen we je op zaterdag 15 september op rond 17:00 en brengen we je een week later op 22 september brengen we je terug op het vliegveld rond 15:30.

 

Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de vlucht! 

 

Kan ik ook met de auto komen?

Uiteraard kan je ook met de auto komen. Het adres staat hiernaast.

 

 

Foto’s van de villa