• Over

  De surf

  Portugal is de #1 surf bestemming van Europa. Met tientallen stranden aan de zuid- en westkust van de Algarve is er genoeg keuze om de perfecte golven te vinden voor zowel de beginnende als de gevorderde surfers.

  De surf
 • Over

  Het weer

  Ondanks dat de dagen ook in Portugal al wat korter worden is het, zelfs in december, overdag vaak rond de 20/25 graden! Ontbijten in de zon kan gewoon nog in de herfst in Portugal. Daarnaast surf je ook nog gewoon in een 3/2 mm wetsuit. 's Avonds koelt het wel al goed af, dus neem sowieso een warme trui en een jas mee (just in case!).

  Het weer
 • Over

  De villa

  Je slaapt met max 2 anderen op de kamer. De alleenstaande villa is ruim van binnen met een open haard en genoeg ruimte om te relaxen. Je kan een lekkere plons in het zwembad nemen of zonnebaden op één van onze ligbedden. Je hoeft geen deken of kussen mee te nemen. Ook zorgen we voor schone lakens. Neem wel zelf een handdoek mee.

  De villa
 • over

  De surfles

  De surftrip is voor zowel de beginnende als de ervaren surfer geschikt. Afhankelijk van het getij en de golfhoogte rijden we je naar een geschikte spot. De surfleraren zijn allemaal internationaal gekwalificeerd en hebben een lifeguard certificaat. Het niveau verschilt van beginner (paar keer of nooit gedaan) tot en met redelijke ervaring. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau verbeterd wordt.

  De surfles
 • Over

  De sfeer

  Iedereen komt om een week te genieten en lekker (veel) te surfen, want dat is wat we het liefste doen. Met een open-minded groep is de sfeer altijd positief en relaxed. 's Avonds lekker een wijntje drinken en natafelen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Alles kan en alles mag, je bent immers op vakantie!

  De sfeer
 • Over

  De omgeving

  Er is veel ruimte in de omgeving met veel mooie stranden die veelal omringd zijn door prachtige kliffen. De Algarve is een vrij droog gebied met ongeveer 300 dagen per jaar zon!

  De omgeving
 • Over

  Het eten

  De hele dag door zal onze chef voor (h)eerlijk (hoofdzakelijk vegetarisch) eten zorgen. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en gedurende de dag is er allerlei lekkers voor handen. 's Avonds wordt er uitgebreid gedineerd begeleid door heerlijke wijnen. Mocht je speciale wensen hebben dan kan je dit ter plekke aangeven.

  Het eten