Surfana

Love - Passion - Freedom

SURFANA IS A COLLECTIVE OF LIKEMINDED INDIVIDUALS LIVING LIFE BASED ON LOVE PASSION AND FREEDOM.

WE SEARCH, EXPLORE AND SHARE THE HAPPINESS WE FIND IN LIFE BY GIVING SURF LESSONS, CREATING NICE

 ENVIRONMENTS, ORGANIZING FESTIVALS AND TAKING YOU ALONG ON ONE OF OUR SURF TRIPS.

IT’S OUR BELIEVE IN EACH OTHER THAT BRINGS US WHERE WE ARE AND TAKES US WHERE WE WANT TO GO.

 

In 2013 besloten we om surf vakanties te gaan organiseren naar het buitenland. De eerste trip was naar zuid-Frankrijk. Later kwamen daar Portugal, Noord-Spanje en Lanzarote bij en we zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijke locaties om een surf trip naartoe te maken.

 

Onze visie is om zoveel mogelijk geluk uit het leven te halen en dit met elkaar te delen. Dit doen we door een situatie te creëren waarin we in verbinding staan met alles om ons heen en waar we zoveel mogelijk kunnen surfen, reizen, dichtbij de natuur kunnen leven en genieten van alles om ons heen. We hopen deze lifestyle met zoveel mogelijk mensen te delen.

 

Wat Surfana Surftrips bijzonder maakt, is dat wij, de crew, er net zo veel plezier in hebben als de gasten. Van het elke dag weer een lekkere maaltijd koken tot het surfen, les geven, organiseren van allerlei leuke activiteiten en het ontmoeten van nieuwe mensen. De groepen zijn klein en het voelt al snel alsof je met een groep vrienden op vakantie bent.

 

Het idee van Surfana Surftrips is om het hele jaar door de mooiste plekken ter wereld te ontdekken en die met jullie te delen, omdat wij dit avontuur het allerleukst vinden wat er bestaat.

Mocht je twijfelen, twijfel niet langer. Een Surfana surf trip zal je nooit vergeten. Ga gezellig mee! 

 – Choose the Good Life –

 

Ben je enthousiast geworden?

Ga mee met Surfana Surftrips!

Boek je trip hier

 

CREW SURFANA SURFTRIPS

Carine

Carine

Heeft in elk wereld deel wel eens gesurft. Is altijd enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen en gaat graag op avontuur. Host en regelt zaken op de achtergrond.

Maarten

Maarten

Maakt het voor zowel de gasten als de crew relaxed en gezellig. Is altijd bezig met creëren: van goeie vibes en mooie gesprekken tot nieuwe spelletjes en haardvuurtjes. Gaat mee als host.

Nette

Nette

Deze Friesin komt amper nog in Nederland. Gaat overal heen waar golven of bergen zijn. Is heel relaxed, mega lief en kan super goed surfen. Surfinstructeur, host en fotograaf.

Daniel

Daniel

Werkt als hoofd instructeur bij Surfana Zandvoort. Heel erg stoked om te surfen en te reizen en altijd energiek en met een lach op z'n gezicht. Surfinstructeur

Charlotte

Charlotte

Filmt, surft en leeft het vrije leven in haar camper of caravan. Is heel goed in het mensen naar hun zin maken. Gaat mee naar Portugal als kok.

Willemijn

Willemijn

Leeft een gezond leven waarin ze zoveel mogelijk op avontuur gaat, surft en yoga doet. Is heel zorgzaam en lief. Werkt als arts. Yoga instructrice.

Bert

Bert

Zorgt ervoor dat mensen elke dag heerlijk te eten krijgen. Praat graag en met iedereen en blijft de soft top koning. Bio, barrel Bert. Kok

Emma

Emma

Meestal te vinden achter de camera of in het water. Een stille kracht die heel relaxed en lief is. Fotograaf en host

David

David

Van wie kan je beter les krijgen dan een Hawaiiaanse surf instructeur? Reist de hele wereld over, is altijd lachen met hem en hij heeft een hele hoop kennis.

Tomas

Tomas

Doet fotografie en Instagram en helpt overal waar nodig. Is een hele relaxte levensgenieter en zorgt altijd voor sfeer beheer.

Niels

Niels

Als consciousness coach heel serieus en ambitieus, als persoon altijd vrolijk, positief en in voor een dansje.

Nils

Nils

Reist de hele wereld rond om te surfen en als journalist. Yoga, surfen en praten is hij goed in. Fotograaf.

Nathalie

Nathalie

Heeft overal in de wereld gewoond en gereisd en is nu weer terug in Nederland. Verkent het leven, leert graag mensen kennen en kan heel goed masseren. Yoga instructrice.