• Over

  De Surf

  Op de Azoren kunt je het hele jaar door genieten van goede golven. Voor elke soort surfer is de perfecte golf te vinden op de Azoren. Dankzij de grote natuurlijke variatie van de eilanden zijn er zowel beach breaks, point breaks en reef breaks te vinden. Dit maakt de Azoren uitermate geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  De Surf
 • Over

  het weer

  De Azoren hebben het hele jaar door een gematigd klimaat met weinig temperatuurverschillen. In de zomer kan de temperatuur overdag rond de 25 graden worden. Kenmerkend voor het klimaat op de Azoren is de grote verscheidenheid aan weersomstandigheden, zon en regen, in een korte periode. Zo kan het op een zonnige dag ook regenen en zit er ook nog een verschil tussen het westen en het oosten van São Miguel eiland. Surfen kan makkelijk in een 3/2 wetsuit.

  het weer
 • Over

  de villa

  De villa ligt wat hoger gelegen in de hoofdstad Ponta Delgada waardoor je een mooi uitzicht hebt over de stad en in de verte zie je de zee liggen. Het is een oud koloniaal huis met hoge plafonds en een enorme tuin eromheen. In de tuin staan verschillende fruitbomen waartussen hangmatten hangen om lekker te relaxen. Kamers zijn ruim en voor max. 2 personen per kamer.

  de villa
 • Over

  de sfeer

  Iedereen komt om een week te genieten en lekker (veel) te surfen, want dat is wat we het liefste doen. Met een open-minded groep is de sfeer altijd positief en relaxed. 's Avonds lekker een wijntje drinken en natafelen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Alles kan en alles mag, je bent immers op vakantie!

  de sfeer
 • Over

  de Surfles

  De surflessen zullen meestal op het prachtige strand Ribeira Grande gegeven worden. We werken samen met een lokale surfschool en nemen ook surf instructeur van Surfana mee. Alle surfleraren zijn internationaal gekwalificeerd en hebben een lifeguard certificaat. Iedereen zal op zijn/haar niveau verbeterd worden.

  de Surfles
 • Over

  de omgeving

  São Miguel is een heel groen en heuvelachtig eiland. Het nodigt uit om te verkennen dus dat zullen we ook zeker gaan doen! Er zijn veel prachtige wandelingen en kronkelwegen door het glooiende landschap. Het eiland heeft een aantal thermische baden en vulkanische meren en de zee is super helder.

  de omgeving
 • Over

  het eten en drinken

  De hele dag door zal onze kok voor (h)eerlijk (hoofdzakelijk vegetarisch) eten zorgen. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en gedurende de dag is er lunch en allerlei lekkers voor handen. 's Avonds wordt er uitgebreid gedineerd begeleid door heerlijke wijnen. Mocht je speciale wensen hebben dan kan je dit ter plekke aangeven.

  het eten en drinken