Waar is het? 

 São Miguel is het grootste eiland van de Azoren. De Azoren liggen op ongeveer 1400 km ten Westen van Portugal. De hoofdstad Ponta Delgada ligt op het eiland São Miguel. De negen eilanden van de Azoren zijn allen van vulkanische oorsprong. De hoogste vulkaan is de Pico op het gelijknamige eiland, die 2351 meter hoog is, en daarmee de hoogste piek van heel Portugal.

 

De villa ligt in een rustig gedeelte van Ponta Delgada, in het Westen van het eiland. Vanaf de villa zijn de stranden aan de Noordkust en de Zuidkust makkelijk te bereiken. Het vliegveld ligt op ongeveer 15 minuten rijden afstand.

 

Hoe kom ik op São Miguel?

Je vliegt het goedkoopst vanuit Amsterdam naar Ponta Delgada met TAP of SATA airlines. Het is handig om een dag eerder aan te komen in São Miguel omdat je meestal moet overstappen in Lissabon. Er zijn ook directe vluchten vanuit Amsterdam maar die zijn vaak een stuk duurder. Als je naar vluchten zoekt kan je ook eens kijken naar een retour Lissabon vanuit Amsterdam (met Easy Jet/Transavia) en vervolgens een retour Ponta Delgada vanaf Lissabon (met SATA Airlines or Ryan air).

 

 Op de eerste dag van de surftrip ben je vanaf 1 uur welkom in de villa. Je kan of zelf naar de villa komen of we halen je op vanaf het vliegveld in Ponta Delgada. Mocht je op een ander tijdstip aankomen, laat het dan ajb weten.

 

Een retour Ponta Delgada vanuit Amsterdam kost ongeveer €250,-

 

Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de vlucht! 

 

Foto’s van de villa