• Over

  De Surf

  Lanzarote wordt ook wel het Hawaii van Europa genoemd. Het hele jaar door zijn er mooie golven te vinden. Zowel voor de beginnende surfer als voor de meer ervaren surfer zijn er goede spots om te surfen.

  De Surf
 • Over

  het weer

  Men noemt de Canarische Eilanden vaak de ‘eilanden van de eeuwige lente’. Geen extreme weersverwachtingen dus. Vaak aangenaam en zelfs in januari veel kans op korte broeken weer! Op de allerslechtste dagen wordt het nog ten minste een graad of 13-14. Surfen kan makkelijk in een 4/3 of 3/2 wetsuit.

  het weer
 • Over

  de villa

  De villa staat op een heuvel in het dorpje Nazaret, ongeveer 15 minuten rijden naar het dichtstbijzijnde strand waar we veel zullen surfen. De kamers en het huis zijn zeer ruim en er is een zwembad en terras met een prachtig uitzicht. Er zijn 2 zitkamers, er staat een pingpong tafel en genoeg plekjes om even lekker tot rust te komen.

  de villa
 • Over

  de sfeer

  Iedereen komt om een week te genieten en lekker (veel) te surfen, want dat is wat we het liefste doen. Met een open-minded groep is de sfeer altijd positief en relaxed. 's Avonds lekker een wijntje drinken en natafelen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Alles kan en alles mag, je bent immers op vakantie!

  de sfeer
 • Over

  de surfles

  De surflessen zullen op het prachtige strand van Caleta de Famara gegeven worden. We werken samen met een lokale surfschool en nemen ook surf instructeur van Surfana mee. Alle surfleraren zijn internationaal gekwalificeerd en hebben een lifeguard certificaat. Iedereen zal op zijn/haar niveau verbeterd worden.

  de surfles
 • Over

  de omgeving

  Lanzarote is een vulkanisch eiland wat behoort tot de Canarische Eilanden. Het ligt ter hoogte van het zuiden van Marokko. Een groot deel van het eiland is bedekt met lava en er is weinig begroeiing. Het landschap is rauw en overal waar je bent is er altijd wel een vulkaan te zien. Het geeft altijd een prachtig beeld vanuit het heldere blauwe zeewater!

  de omgeving
 • Over

  het eten

  De hele dag door zal onze kok voor (h)eerlijk (hoofdzakelijk vegetarisch) eten zorgen. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en gedurende de dag is er lunch en allerlei lekkers voor handen. 's Avonds wordt er uitgebreid gedineerd begeleid door heerlijke wijnen. Mocht je speciale wensen hebben dan kan je dit ter plekke aangeven.

  het eten