Waar is het? 

Lanzarote is een eiland van de Canarische Eilanden, een eilandengroep die behoort tot Spanje. Het ligt ten westen van Afrika ter hoogte van het zuidelijkste deel van Marokko. De villa is gelegen in het dorpje Nazaret op een heuvel met prachtig uitzicht over het eiland op ongeveer 15 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand.
 Het is ongeveer 20 minuten rijden vanaf het vliegveld in Arrecife.

 

Hoe kom ik in Lanzarote?

Je vliegt het goedkoopst vanuit Amsterdam naar Arrecife met Transavia. We halen jou en de groep op vanaf het vliegveld in Arrecife en rijden daarna richting de villa in Nazaret. Je hoeft dus alleen maar je ticket te boeken, naar het vliegveld in Amsterdam zien te komen en de rest wordt geregeld!

Vanaf Amsterdam is het ongeveer 4,5 uur vliegen en de kosten voor een retour Arrecife vanuit Amsterdam zijn ongeveer €150,-.

 

De vluchten die we je aanraden zijn met Transavia:

*Voor de eerste week raden we je de vlucht aan van zaterdag 20 januari om 5:15 vanaf Amsterdam Schiphol. Een week later op zaterdag gaat de vlucht terug om 9:25 vanuit Arrecife.

*Voor de laatste 2 weken gaat de vlucht op zondag vanaf Amsterdam Schiphol om 6:00 uur en een week later vanaf Arrecife om 10:10 uur.

 

Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de vlucht! 

 

Foto’s van de villa