• Over

  De Surf

  De zuid-west kust van Frankrijk staat bekend om haar goede golven. Zeker in het voor- en najaar is het heerlijk surfen. Het water is op goede temperatuur, er zijn weinig toeristen en de surf is super goed! Het strand ligt op loopafstand van de villa dus je kan goed wennen aan de golven omdat je eigenlijk altijd op dezelfde spot surft. De surftrip naar Frankrijk is aan te raden voor alle niveaus.

  De Surf
 • Over

  Het weer

  Het weer is in mei is vaak al heerlijk. Er is veel kans op zon en vaak is het in de avond ook prima vertoeven. Op de koudere dagen steken we lekker de haard binnen aan!

  Het weer
 • Over

  De Villa

  Je slaapt met 2 personen op een kamer. Je kan een lekkere plons in het zwembad nemen of zonnebaden op één van onze ligbedden. Binnen zijn relaxte lounge banken rondom de open haard. Je hoeft geen kussen of deken mee te nemen en ook zorgen wij voor schone lakens. Neem wel zelf een badlaken mee.

  De Villa
 • Over

  De surfles

  We geven in principe elke ochtend 2 uur les. Afhankelijk van o.a. het getij en de golf voorspellingen kan dit ook op een ander moment plaatsvinden. De surfleraren zijn allemaal internationaal gekwalificeerd en hebben een lifeguard certificaat. Het niveau verschilt van beginner (paar keer gedaan) tot en met redelijke ervaring. We zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau verbeterd wordt.

  De surfles
 • Over

  De omgeving

  Moliets ligt in de provincie Les Landes, in het zuidwesten van Frankrijk. De omgeving van Moliets is prachtig met haar duinen, het uitgestrekte strand, de rivier en het bos. Een heerlijke plek om lekker tot rust te komen.

  De omgeving
 • Over

  De sfeer

  Iedereen komt om een week te genieten en lekker (veel) te surfen, want dat is wat we het liefste doen. Met een open-minded groep is de sfeer altijd positief en relaxed. 's Avonds lekker een wijntje drinken en natafelen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen of gewoon lekker een boekje lezen. Alles kan en alles mag, je bent immers op vakantie!

  De sfeer
 • Over

  Het eten

  De hele dag door zal onze chef voor (h)eerlijk (hoofdzakelijk vegetarisch) eten zorgen. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en gedurende de dag is er allerlei lekkers voor handen. 's Avonds wordt er uitgebreid gedineerd begeleid door heerlijke franse wijnen. Mocht je speciale wensen hebben dan kan je dit ter plekke aangeven.

  Het eten