Met een enorme hoeveelheid ervaring surfen, reizen en een combinatie ervan, kennen wij een ontelbaar aantal plekken op de wereld om een surf trip naartoe te organiseren.

Van Bali, Cornwall, en Frankrijk tot de Malediven, Hawaii, Centraal-Amerika en Portugal.

Wil je een week (of langer) weg met een groep maar heb je geen zin om het zelf te organiseren of wil je je laten verrassen?

Geef ons een idee hoe lang je weg wil, met hoeveel personen en wat je doel is en we kunnen een mooi voorstel voor je doen.

 

Voor meer info:

 info@surfanasurftrips.nl

of

06-41878260

 

 

20161101-img_7181

 

Met je familie op vakantie, lekker surfen, eten en de omgeving verkennen. Wij regelen alles, dus je kan volop genieten. Ook voor de kinderen kunnen we van alles organiseren (incl. oppas 😉 )

 

 

 

 

DSC_7819

 

Als je met je collega’s een tijdje weg wil om meer te connecten, of om in een andere omgeving te werken en tussendoor de relaxen in een andere omgeving en te surfen, dan kunnen we hele mooie dingen voor jullie organiseren!

 

 

 

20150429_140114

 

 

Wil je met een groep vrienden op vakantie? We kunnen zorgen voor surf lessen, nemen je mee naar de mooiste surf spots in de buurt en laten je de leukste winkels, restaurantjes en barretjes in de omgeving zien.